Bryllup

RÅD OG TIPS TIL DEKKING AV DITT VAKRE FESTBORD!

Hvordan en velger å dekke det vakre festbordet varierer mye.
Mange ønsker å sette sitt personlige preg på bordet ut i fra personlighet, stil, interesser, trender eller liknende.

Det er koselig å pynte festbordet med flotte lys og bord- og blomsterdekorasjoner.

Ved å kombinere ulike farger på bordet, kan man få spennende og unike bord. Mange kombinasjoner man ikke tenker over til vanlig, er nydelige. Spennende fargekombinasjoner finner du i vår butikk!

Det er fint å gi farge til bordets midtparti. Dette kan for eksempel gjøres med en løper, litt sand, dekorlys, silkebånd eller liknende. Mulighetene er mange!

En del høyder på bordet er viktig for å få et festpyntet bord. Høye punkt får en ved å benytte for eksempel kjeglelys, kubbelys, lysestaker eller enkle rosevaser. Ved å kombinere høye og lave punkt, får en frem en flott bevegelse i bordet.

Servietter er en naturlig del av borddekoren. Husk at disse blir fjernet når gjestene skal spise. Det er derfor viktig at bordet er vakkert pyntet selv om disse ikke lenger er en del av dekoren.

Da vi har gjort borddekor til en av våre spesialiteter ønsker vi Dere hjertelig velkommen for råd, veiledning og inspirasjon i vår unike butikk. Våre dyktige medarbeidere og dekoratører er der for deg!

Her er det bare fantasien som setter grenser. Håper du finner litt inspirasjon blant bildene våre i nettbutikken eller i vår butikk.

GÅR DERE I GIFTETANKER?

Det er masse å tenke på i forbindelse med en bryllupsfest, og mange valg som skal taes! Noen er lettere enn andre, men alle er viktige for at Deres dag skal bli akkurat slik som Dere drømmer om!
Mange velger et tema, symbol, farge eller liknende som utgangspunkt i innbydelser, bukett, bryllupsbord og takkekort. Dette gir et helhetlig, personlig og stilfullt inntrykk!

Bordkort som matcher resten av bordet er prikken over i`en! Vanlige papirbordkort er fine, men sitt eget personlige bordkort er gjerne ønskelig? Det trenger ikke være noe avansert for at det skal være personlig og spesielt! Vi har mange ulike eksempler å by på!

For å få dekorert Deres personlige bryllupsbord, har vi dyktige dekoratører og medarbeidere som gjerne hjelper til med råd og tips!
Ta turen innom oss og la deg inspirere! Vi har et eget rom med mange romantiske innslag!

Vi har til enhver tid ulike bord dekket med eksempler på bordoppsett. Om ikke akkurat Deres drømmebord står utstilt, vil vi med glede hjelpe Dere med å skape det.

Product added to wishlist
Product added to compare.