Bryllup

Hvordan man velger å dekke festbordet varierer fra person til person. Noen liker masse farger, andre vil ha duse farger, noen vil ha mye pynt, mens andre liker det rent og enkelt. Man kan også blande ulike farger for å få et nydelig og unikt bord!

Vi har gjort borddekor til en av våre spesialiteter nå i snart 20 år, og vi ønsker dere hjertelig velkommen for råd, veiledning og inspirasjon i vår unike butikk. Våre dyktige medarbeidere og dekoratører er der for deg! Det står til enhver tid dekorerte bord til inspirasjon i butikken.

Å dekke langbord er ikke noe man gjør til vanlig, og det kan være vanskelig å se for seg hvordan man skal dekorere så mange metere med bord. Her er noen tips til hvordan du kan dekke ditt festbord:

  • Høyder på bordet er viktig for å få et festpyntet bord. Når du varierer mellom høye og lave punkt får du en fin bevegelse på bordet. Noen eksempler på høye punkt er: kjeglelys, lange lys i stake, kubbelys på lysestaker, eller høye vaser med blomster. Plasser høye punkt mellom kuverten slik at de ikke står i veien for gjestene.

  • For å binde bordet sammen er det fint å legge en løper langs bordets midtparti. Man kan også bruke andre ting hvis man ønsker det, som for eksempel blad-, eller blomstergirlander.

  • Servietter er en naturlig del av borddekoren. Husk at disse blir fjernet når gjestene skal spise. Det er derfor viktig at bordet er vakkert pyntet selv om disse ikke lenger er en del av dekoren.

  • Lys på bordet gir en nydelig stemning. Våre lys er laget av 100% fullraffinert voks og stearin, og brenner både lenge og nydelig! 

En liten huskeliste over det du trenger til bordet:

  • Lys (lysestaker/lysfat)

Product added to compare.

Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få den beste shoppingopplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, forutsetter vi at du godkjenner dette.