Dåp / Navnedag / Babyshower

RÅD OG TIPS TIL DEKKING AV DITT VAKRE FESTBORD!

Dåp, navnefest eller babyshower er for mange en viktig markering og vi vil jo feire det nyeste familiemedlemmet.

Det er koselig å pynte festbordet med flotte lys og bord- og blomsterdekorasjoner.

Hvordan en velger å dekke det vakre festbordet varierer mye.
Mange ønsker å sette sitt personlige preg på bordet ut i fra personlighet, stil, interesser, trender eller liknende.

Ved å kombinere ulike farger på bordet, kan man få spennende og unike bord. Mange kombinasjoner man ikke tenker over til vanlig, er nydelige. Spennende fargekombinasjoner finner du i vår butikk!

Det er fint å gi farge til bordets midtparti. Dette kan for eksempel gjøres med en løper, litt sand, dekorlys, silkebånd eller liknende. Mulighetene er mange!

Bordkort som matcher resten av bordet er prikken over i`en!

Vanlige papirbordkort er fine, men sitt eget personlige bordkort er gjerne ønskelig? Det trenger ikke være noe avansert for at det skal være personlig og spesielt! Vi har mange ulike eksempler å by på!

Forskjellige bordkort finner du her.

En del høyder på bordet er viktig for å få et festpyntet bord. Høye punkt får en ved å benytte for eksempel kjeglelys, kubbelys, lysestaker eller enkle rosevaser. Ved å kombinere høye og lave punkt, får en frem en flott bevegelse i bordet.

Servietter er en naturlig del av borddekoren. Husk at disse blir fjernet når gjestene skal spise. Det er derfor viktig at bordet er vakkert pyntet selv om disse ikke lenger er en del av dekoren.

Da vi har gjort borddekor til en av våre spesialiteter ønsker vi Dere hjertelig velkommen for råd, veiledning og inspirasjon i vår unike butikk. Våre dyktige medarbeidere og dekoratører er der for deg! Det står til enhver tid to dekorerte bord med tanke på barnedåp / navnedag.

Her er det bare fantasien som setter grenser. Håper du finner litt inspirasjon blant bildene våre i nettbutikken eller i vår butikk.

Product added to wishlist
Product added to compare.